Arhiva vesti
                   
5. Februar 2009.

5. februar 2009.

Direktor USAID - ovog programa ekonomske sigurnosti Majkl Pilsberi potpisao je 29.1.2009.god. Sporazum o saradnji u sprovođenju programa "Dostignuća mladih" sa predstavnicima opština Vranje, Preševo i Bujanovac.

4. Februar 2009.

Poseta ambasadora Rusije, Aleksandra Konuzina, opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa

Ambasador Ruske Federacije u Srbiji, Aleksandar Konuzin, posetio je jug Srbije 2. i 3. februara. 2009. godine. Poseta je organizovana uz podršku Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa. Tokom posete, ambasador Konuzin se sastao sa zvaničnicima lokalnih samouprava i sa predstavnicima srpskih političkih grupa u Skupštinama opština Preševo, Bujanovac i Medveđa. Cilj posete ambasadora Konuzina bilo je upoznavanje sa političkom i ekonomskom situacijom u južnoj Srbiji. Tokom obilaska Preševa i Bujanovca, ambasador Konuzin , potpredsednik Koordinacionog tela Sima Gazikalović i direktor Koordinacionog tela Nenad Đurđević sastali su se sa predsednicima opština Preševo i Bujanovac, Naderom Sadikuom i Šaipom Kamberijem, kao i sa predsednicima Skupština opštine, Ragmijem Mustafom i Jonuzom Musliuom.

3. Februar 2009.

3. februar 2009.

Tokom drugog dana posete južnoj Srbiji, Ambasador Konuzin je razgovarao sa predstavnicima lokalnih vlasti i albanskih i srpskih stranaka u opštini Preševo, a nakon toga je  imao sastanke sa  predsednikom opštine Bujanovac, Šaipom Kamberijem, predsednikom lokalne skupštine Jonuzom Muslijuom i predstavnicima Koordinacionog tela za jug Srbije.

2. Februar 2009.

2. februar 2009.

Ambasador Ruske Federacije u Srbiji, g-din Aleksandar Konuzin, razgovarao je sa predsednikom opštine Medveđa, g-dinom Slobodanom Draškovićem, kao i sa  njegovim saradnicima.

«Претходна страна