Архива вести
                   

ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА НАГРАДНУ ИГРУ „УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ 2018”

14. фебруар 2018.

Прешево, Бујановац, Медвеђа – За девет дана од почетка наградне игре „Узми рачун и победи 2018” у ЈП  Поште Србије” стигло је више од 31.000 коверата са рачунима и слиповима грађана. Наградни фонд за нови циклус наградне игре ће бити познат до 14. фебруара, када ће  Влада  да усвоји правила и финални наградни фонд, а за сада се зна да ће бити 100 аутомобила, што је двоструко више него у претходном циклусу игре,“ казао је Иван Радак из НАЛЕД-а.

Већ сада су познати  основни критеријуми, као и то да у наградној игри могу да учествују само пунолетни грађани са боравиштем или пребивалиштем у Републици Србији. Малалотена лица немају права учешћа, а да би се учествовало у наградној игри, правило је да у коверти мора да буде минимум десет фискалних рачуна или десет слипова, али  фискални рачуни и слипови не смеју да се мешају.Минималан износ на рачуну или слипу мора да буде 100 динара, а при попуњавању коверте важно је да се на страни где се коверта отвара упише име и презиме, адреса из личне карте или пасоша и број телефона.Са друге стране, уместо адресе примаоца треба да пише „Узми рачун и победи 2018”.

„И ове године постоји такмичење градова и општина, па тако постоје три категорије – мали, средњи и велики – и из сваке од тих група ће бити изабране три најактивније. Општине ће добити награду од 23.000 евра за улагање у пројекте које изаберу грађани, а део њих ће добити и бесплатан бежични интернет,”рекао је Радак.

Извор: РТВ Ритам и Координационо тело