Архива вести
                   

ВАУЧЕРИ ДОНОСЕ ЗАРАДУ

20. јули 2015.

Сијаринска Бања -  Специјална болница за рехабилитацију „Гејзер" у Сијаринској Бањи код Медвеђе добила је 3.000 ваучера, рекао је директор те установе Милорад Штеровић.

„Ми желимо да ваучери буду у подсезони, када имамо простора да примимо госте. Вредност ваучера је 5.000 динара, а ми смо их добили 3.000, што је 15 милиона. То отвара велику перспективу за нас и Сијаринску бању”, каже Штеровић.

„У овој болници су тренутно попуњени скоро сви смештајни капацитети. У првих шест месеци искоришћеност капацитета је била између 50 и 60 одсто, што је око 1.000 гостију. Кад је кренула сезона, од почетка јуна до сада, имамо између 7.000 и 8.000 гостију", рекао је Штеровић.

У „Гејзеру" постоји медицински блок у коме раде двојица физијатара, лекар опште медицине и кардиолог. Третмани се обављају у затвореном базену, блатом, масажом, електромасажама и електротерапијом. Пружиају се и  услуге у хотелу затвореног типа, лети и зими. Напољу постоје два велика базена испод гејзера и олимпијски базен са пропратним теренима. То су идеални услови за припрему спортиста и за боравак деце. Хотел има и кинези салу која је комплетно опремљена за вежбање.

Извор: ФоНет и Координационо тело