Архива вести
                   

У МЕДВЕЂИ ПОТПИСАНИ УГОВОРИ О СУФИНАНСИРАЊУ МЕДИЈА

14. јун 2017.

Медвеђа - Председник општине Медвеђа Небојша Арсић, у присуству Светлане Тодоровић, начелнице Општинске управе, потписао је са представницима медија уговоре о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања,  за које је ова локална самоуправа издвојила 4,7 милиона динара.

Комисија је одржала седницу 26. априла ове године. Председник Комисије Радоман Ирић из Врања руководио је радом Комисије. Комисјиа је извршила детаљан увид у сваки од 22 приспела пројекта и једногласно донела закључак да су средства одобрена за 11 подносилаца пројеката, док по мишљењу Комисије, за 11 пројеката нису одобрена средства.

„Данас је тај свечани тренутак и ја вам честитам. Надам се да ћете од тих средстава унапредити ваше информисање као и рад ваших медијских кућа. Искрено се надам да ће из Медвеђе ићи пуно лепих вести, јер нам је жеља и циљ да од Медвеђе направимо лепо место, како би задржали младе људе да остану на својим огњиштима“, казао је Небојша Арсић, председник општине Медвеђа и присутним представницима медија поделио пригодне поклоне.

Средства су добила следеће медијске куће: Радио „Медвеђа“, „Инфо центар југ“, „Инфо прес“, „Будите у току“, РТВ „4 С“, „Југмедиа“, „Дневник југа“, „Нова наша реч“, „Лугина Лајн“, „Сана Лифе“ и „ТВ К-1“.

Извор: Инфо центар југ и Координационо тело