Архива вести
                   

У МЕДВЕЂИ ОДРЖАНА ХУМАНИТАРНА ПРИРЕДБА „ДЕЦА ЗА ДЕЦУ“

7. јун 2018.

Медвеђа – Предшколска установа „Младост“из Медвеђе деценију и по организјме хуманитарне приредбе и сакупљен новац донира породицама којима је у том трнеутку најпотребнији.

Сала Културног центра у Медвеђи јуче је била мала да прими све оне који су желели да присуствују приредби и на тај начин дају свој допринос овој хуманој акцији. Деца узраста од 2 од 6 година су играла, певала, рецитовала, а све како би помогла маленој Јелени Милошевић из Горње Равне бање.

Деца из старије јаслене групе и предшколаци су, уз помоћ својих васпитачица, прирпемила традиционалне и мало модерније кореографије.  У прогрмау су учествовала деца централног вртића из Медвеђе и издвојених група овог вртића из Газдара, Рујковца, Леца, Реткоцера, Сијаринске бање, Равне бање и Тулара.  Своју тачку имала је и прирпемна предшколска група на албанском језику.

На самом улазу у Културни центар била је постављена кутија у којој је скупљан  добровољни прилог.

Председник општине Медвеђа, Небојша Арсић, је истакао да су овакве приредбе доказ да солидарност међу људима још увек постоји.

„Ово је доказ да када је неком помоћ потребна, сви се ујединимо, и мени је драго да је сала препуна људи који су желели да помогну. Јер неком нечије мало неком значи много,” рекао је Арсић, додајући да ће општина и он лично увек подржавати овакве манифестације и помагати.

Извор: Инфо центар југ и Координационо тело