Архива вести
                   

У МЕДВЕЂИ ОДРЖАН „КАРНЕВАЛ НАЈМЛАЂИХ, МЛАДИХ И УВЕК МЛАДИХ“

26. јун 2017.

Медвеђа – Поводом почетка летње туристичке сезоне, у Медвеђи и Сијаринској бањи  организован је други по реду „Карневал најмлађих, младих  и увек младих.“ 

По завршетку програма у Сијаринској бањи, карневал се преселио у Медвеђу где су се свечаном дефилеу придружили сви учесници програма. Дефиле мажореткиња, беба у дечјим колицима, деце и васпитача из Предшколске установе „Младост“ и плесних група кренуо је са раскрснице испред СТР „Јовић“ и кретао се главном улицом према Дому културе и згради општине.

На платоу испред Дома културе  учеснике дефилеа аплаузом је дочекало више стотина окупљених грађана Медвеђе. Платоом су још једном продефиловали сви учесници, које је у име организатора поздравио Милан Стевановић а испред локалне самоуправе Небојша Арсић, председник општине Медвеђа.

Плесне групе из Медвеђе су на платоу извеле свој получасовни програм. На крају програма је председник општине Медвеђа заслужнима уручио захвалнице.

Велику помоћ у организацији манифестације, поред деце и васпитача из ПУ “Младост“ из Медвеђе, пружили су и ученици основне школе „Горња Јабланица“, предвођени наставницом ликовне културе Радмилом Додеровић, који су заједно са запосленима у ТО Медвеђа уредили простор испред дома културе.

Извор: Инфо центар југ и Координационо тело