Архива вести
                   

СТУДЕНТСКО ТАКМИЧЕЊЕ „GOGREEN“, СМЕЛЕ ИДЕЈЕ О ОДРЖИВОЈ БУДУЋНОСТИ (РОК: 15. ФЕБРУАР 2021)

4. децембар 2020.

Годишње глобално студентско такмичење, чији је циљ проналажење смелих идеја и иновативних решења за паметније, енергетски ефикасније и одрживе градове, организоваће се и ове године, а пријаве су у току.

Глобално такмичење „Go Green”, у организацији компаније Schneider Electric, као лидера у одрживом развоју и аутоматизацији, у потрази је за финалистима са идејама које ће више него икад преобликовати нашу будућност, компаније и индустрију.

Тако студенти инжењерства и бизниса са фокусом на зелену енергију и коришћење обновљивих извора већ могу да пријаве радове на платформи

https://gogreen.se.com/  и одмере своје знање са колегама са свих меридијана.

Студенти морају да буду из исте земље или региона током трајања такмичења, а сваки тим би требало да има барем једног женског члана.

Такмичење је ове године подељено у пет категорија: „Приступ енергији“, „Дом будућности“, „Биљке будућности“, „Мреже будућности“ и „Декодирање будућности“.

Конкурс траје до 15. фебруара 2021. године, а велико виртуално финале заказано је за јун следеће године.

Победнички тимови освојиће наградна путовања у Америку, Велику Британију, Индију, Француску или Кину, где ће имати прилику да се умреже са колегама и упознају са топ менаџментом компаније Schneider Electric.

Извор: NajStudent.com и Координационо тело