Архива вести
                   

РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ЈАВНЕ ПОЗИВЕ ЗА СОЦИЈАЛНО ИНОВАТИВНЕ ПРОЈЕКТЕ ИСТИЧЕ 3.АВГУСТА

23. јули 2018.

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Рок за подношење пријава за јавне позиве за социјално иновативне пројекте, које финансира Влада Швајцарске кроз програм Swiss PRO, истиче 3. августа 2018 године, до када заинтересоване организације цивилног друштва и локалне самоуправе са програмске територије могу да предложе пројекте усмерене на потребе рањивих група и њихово социјално укључивање.

Кроз јавни позив намењен цивилном сектору, у ком право учешћа имају организације са искуством у спровођењу пројеката усмерених ка рањивим групама, Swiss PRO програм ће да подржи до 25 организација за спровођење пројеката у вредности од 10.000 до 14.000 евра.

Програм ће кроз други позив да пружи техничку подршку, а затим и средства за спровођење пројеката, у партнерству са цивилним сектором, за највише 10 локалних самоуправа из програмске области које припадају III и IV групи према степену развијености.

Укупна вредност фонда за подршку социјално иновативним пројектима износи 420.000 евра.

Додатне информације о позиву, критеријумима за избор корисника, начину конкурисања, као и документација за пријављивање, су доступни на веб сајту програма и страници „Конкурси“:swisspro.org.rs/konkursi/javni-pozivi

Извор: Swiss PRO и Координационо тело