Архива вести
                   

ПРОШИРЕЊЕ БАЗЕ „ЈУГ“

14. јун 2016.

Бујановац – У Одељење за урбанизам Општинске управе Бујановац је недавно стигао Нацрт Просторног плана регионалног центра за обуку јединица за мултинационалне операције база „Југ“.

Уз Нацрт је достављен и извештај о стратешкој процени утицаја Просторног плана базе „Југ“ на животну средину. Јавни увид у ова два документа може да се изврши у Служби за урбанизам Општинске управе Бујановац  до 19.јуна 2016. године.

Нацрт Просторног плана обухвата следеће катастарске општине на територији општине Бујановац:  Богдановац, Горње Ново Село, Доње Ново Село, Ђорђевац, Муховац, Неговац, Равно Бучје, Себрат и делове катастарских општина: Брезница, Биљача, Божињевац 1, Божињевац 2, Боровац, Бујановац, Жужељица, Карадник, Левосоје, Летовица, Лукарце, Љиљанце, Несалце, Раковац, Самољица и Српска Кућа.

Заинтересовани грађани могу да добију све потребне информације од стручњака у Општини Бујановац, као и да доставе своје писане предлоге, мишљења и примедбе Служби за урбанизам до 19. јуна 2016. године.

Предметни материјали доступни су и на вебсајту Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре (http://www.mgsi.gov.rs/cir/dokumenti-list/137/180).

Извор: Бујановачке и Координационо тело