Архива вести
                   

ПРОГРАМ ПОДРШКЕ СОЦИЈАНИМ ПРЕДУЗЕЋИМА „ИДЕЈА ЗА БОЉЕ СУТРА” (РОК 07.07.2017)

14. јун 2017.

Отворен је нови циклус програма „Идеја за боље сутра“! Програм спроводе Фондација „Ана и Владе Дивац“, UniCredit Фондација, UniCredit Банка и Смарт колектив.

Циљ Конкурса је развој социјалног предузетништва, као и развој постојећег бизниса који ће подржати најиновативније идеје које могу да допринесу промоцији позитивног имиџа Србије у иностранству и повећању њеног извозног потенцијала.

Kонкурс је намењен:  

  • Свим правним лицима која делују по принципима социјалног предузетништва, као што су мале задруге, удружења грађана, друштва са ограниченом одговорношћу, занатске радионице, пољопривредна газдинства.
  • Предузећима која производе добра или пружају услуге на тржишту, на предузетнички и иновативан начин и која имају позитиван утицај на друштво као главни разлог економских активности. Предузећа која имају потенцијал да представљају Србију на најбољи начин.

Конкурс је отворен до 7. јула 2017.

Стручна комисија ће на основу установљене социјалне компоненте, иновативности предложених идеја, предузетничког духа и одрживости пројекта, изабрати од 5 до 7 најбољих идеја.

Списак потребне документације можете преузети са сајтова www.fondacijadivac.org, www.unicreditbank.rs и www.smartkolektiv.org, а пријава се шаље попуњавањем формулара на линку: www.divac.com/ideja.

Извор: Фондација Ана и Владе Дивац и Координационо тело