Архива вести
                   

ПРОГРАМ EXCHANGE 5 – КОНКУРС ЗА ПАКЕТЕ ПОДРШКЕ ЈЕДИНИЦАМА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ У ОБЛАСТИ УПРАВЉАЊА ИМОВИНИМ (РОК: 05.04.2019)

26. март 2019.

Расписан је конкурс за Пакете подршке у области управљања имовином у оквиру програма Exchange 5, који финансира Европска унија из средстава IPA 2014, а спроводи Министарство државне управе и локалне самоуправе (МДУЛС) у сарадњи са Министарством финансија, Сектором за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније и Сталном конференцијом градова и општина (СКГО) као имплементационим партнером.

Пакети подршке јединицама локалне самоуправе (ЈЛС) представљају скуп активности прилагођен локалним потребама који су креирани да помогну у решавању конкретних проблема у области управљања имовином, и да након реализације пакета, а на основу остварених резултата и стечених искустава, постану стандард или смернице за даље пружање помоћи другим ЈЛС у Србији у овој области.

Прилику да учествују на овом конкурсу имају сви градови и општине изузев оних ЈЛС које су добиле подршку у оквиру грант шеме Exchange 5 и ЕУ Exchange 4 у области управљања имовином.

Реализација активности у оквиру Пакета подршке предвиђена је за период од маја 2019. године до априла 2020. године.

За сва додатна питања можете се обратити СКГО – Љиљани Јовановић, путем телефона 011/7357- 943 или путем електронске поште: ljiljana.jovanovic@skgo.org.

Рок за конкурисање по овом позиву је 5. април 2019. године.

Додатне информације о конкурсу и конкурсна документација су доступни на. http://mduls.gov.rs/obavestenja/program-exchange-5-konkurs-za-pakete-podrske-jedinicama-lokalne-samouprave-u-oblasti-upravljanja-imovinom/?script=lat

Извор: Министарство државне управе и локалне самоуправе и Координационо тело