Архива вести
                   

ПРИЈАВА ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ И ПУТЕМ ТЕЛЕФОНА

15. jануар 2021.

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Осим пријављивања преко портала Е-управе, грађани од јуче могу своје интересовање за вакцинацију да искажу и путем кол-центра на број телефона 0800 222 334, рекао је за РТС Михаило Јовановић, директор Канцеларије за информационе технологије и електронску управу.

„Пријављивање преко портала е-Управе је сигурно најкомфорнији , најбржи, најефикаснији и најпрецизнији начин, али смо свесни да ипак постоји део становништва који воли да то уради путем телефона, тако да смо заједно са „Телекомом Србија“ организовали велики контакт центар који је почео да ради јуче у осам часова ујутро. Грађани позивањем броја 0800 222 334 могу да позову контакт центар и да искажу интересовање за вакцинисање против ковида-19″, казао је Јовановић.

Јовановић је објаснио да грађани тада остављају основне личне податке, односно  име и презиме, као и јединствени матични број грађана.

Гостујући у Јутарњем програму РТС-а,  Михаило Јовановић је навео да је до данас преко 175.ООО грађана путем портала е-Управе изразило интересовање за вакцинацију.

Извор: Бујановачке и Координационо тело