Архива вести
                   

ПРИЈАВА ЗА УЧЕШЋЕ У EPALE КОНФЕРЕНЦИЈИ „МЕТОДЕ И ТЕХНИКЕ РАЗВОЈА КЉУЧНИХ КОМПЕТЕНЦИЈА У ОБРАЗОВАЊУ ОДРАСЛИХ“ (РОК: 30. СЕПТЕМБАР 2019)

17. септембар 2019.
Фондација Темпус организује националну EPALE конференцију под називом „Методе и технике развоја кључних компетенција у образовању одраслих“, која ће се одржати у среду, 16. октобра 2019. године, од 10 до 16 часова у Београду.
 
Циљ конференције је покретање дискусије о значају развоја кључних компетенција у систему основног образовања одраслих, као и дискусије о ефикасним методама и техникама у раду са одраслима, првенствено одраслима са ниским нивоом образовања.
 
Конференција је намењена првенствено наставницима и наставницама у основном образовању одраслих, андрагошким асистентима/кињама, директорима/кама школа које спроводе основно образовање одраслих, али и осталима који пружају услуге образовања одраслих или су активно ангажовани у овој области.
 
Пријављивање за учешће на конференцији отворено је до 30. септембра 2019, а врши се путем  регистрационог формулара који је доступан на https://sveta.tempus.ac.rs/prijava-za-epale-konferenciju-metode-i-tehnike-za-razvoj-kljucnih-kompetencija-u-obrazovanju-odraslih/ 
 
Учешће на конференцији је бесплатно, а обезбеђен је и превод. Представницима организација у области образовања одраслих који долазе из других градова ће бити рефундирани путни трошкови према правилнику Фондације Темпус.
 
EPALE је платформа развијена у оквиру Еразмус+ програма, која омогућава свима који се баве или су заинтересовани за образовање одраслих у Европи да се виртуелно састану на једном месту и размене своја знања, искуства, питања и добре праксе.
 
Све додатне информације могу да се добију путем телефона 011/3342 430, опција 3, и Е-поште: adult-education@tempus.ac.rs
 
Извор: tempus.ac.rs и Координационо тело