Архива вести
                   

ПРЕДСТАВЉАЊЕ ПРОГРАМА "ЕВРОПА ЗА ГРАЂАНЕ И ГРАЂАНКЕ" У БУЈАНОВЦУ

6. фебруар 2019.

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије, као национална контакт тачка за програм Европске уније „Европа за грађане и грађанке” у Србији, у сарадњи са Службом Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа позива организације цивилног друштва, јединице локалне самоуправе, образовне и културне институције и друге заинтересоване актере, да пријаве своје представнике за учешће у презентацији програма „Европа за грађане и грађанке”.

Презентација ће се одржати 20. фебруара 2019. године у Бујановцу, у просторијама одељења Економског факултета у Бујановцу, улица Карађорђа Петровића б.б. у 12:00 часова.

Циљ презентације је представљање циљева и приоритета програма Европске уније „Европа за грађане и грађанке”, упознавање са његовом структуром и роковима за подношење предлога пројеката, као и представљање досадашњих резултата учесника из Србије.

На скупу ће такође бити представљени планови Службе Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа за финансирање организација цивилног друштва за ову годину као и најважније активности Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом и подршка коју Канцеларија може пружити цивилном и јавном сектору.

Пријављивање за учешће је искључиво електронским путем на адресу: office@civilnodrustvo.gov.rs, најкасније до понедељка 18. фебруара 2019. године у 14:00 часова, са назнаком „Пријава за презентацију ЕФЦ – Бујановац”.

Општи циљеви програма „Европа за грађане и грађанке” су допринос разумевању Европске уније, њене историје и различитости, као и промоција европског грађанства и унапређење грађанског и демократског учешћа на нивоу ЕУ. За више информација о програму ЕФЦ посетите сајт Канцеларије или се обратите путем телефона (011) 31 30 968.

Напомена: Организатори нису у могућности да надокнаде путне трошкове учесника/ца.

ДОКУМЕНТА ЗА ПРЕУЗИМАЊЕ:

Позивно писмо

Агенда

ЛИНК: http://civilnodrustvo.gov.rs/poziv/predstavljanje-programa-%22evropa-za-gra%C4%91ane-i-gra%C4%91anke%22-u-bujanovcu.39.html?invitationId=574&fbclid=IwAR2SB16gHI_TjnbZys0ZQtmnE5nRuAeE1TZnHUewCouiqbtCDWfym-yZZAM

Извор: Канцеларија за сарадњу са цивлним друством, Слузба Координационог тела