Архива вести
                   

ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВУ ЗА ТРЕНИНГ „ОРГАНИЗОВАЊЕ ОНЛАЈН ДОГАЂАЈА” (РОК: 4. НОВЕМБАР 2020)

26. октобар 2020.

Ресурс центар организује тренинг под називом „Организовање онлајн догађаја”, који спроводи Траг фондација.

Циљ тренинга је подршка организацијама за прилагођавање догађаја, састанака и тренинга, тако да могу да се одвијају на интернету, а да не губе на квалитету и интерактивности. У току тренинга ћете бити упознати се са различитим онлајн алаткама које постоје, а које могу да унапреде упознавање, едукативне игрице, рад у групама, дискусије и brainstorming.

Тренинг ће се креирати на основу пријаве и упитника, које заинтересовани учесници треба да попуне како би у што већој мери одговорило на њихове потребе. Предвиђено је да тренинг  буде подељен у два полудневна модула и да се одвија на Zоом платформи. Идеја је да се и кроз практичне вежбе испробају различите дигиталне алатке попут Zоом-а, Mentimeter-a, Jamboard-a, Miro-a и других, којима можете оплеменити ваш онлајн догађај и олакшати рад вашим учесницима.

Временски оквир je следећи:

Позив и пријава за тренинг: од 21. октобра до 4. новембра

Селекција учесника: од 4 до 9. новембра

Тренинг 12 и 13. новембра

Учесници тренинга ће добити специјално дизајниране приручнике који су упутство за будуће коришћење онлајн алата и након тренинга.

Заинтересовани се моле да до 4. новембра 2020. године попуне упитник, који је доступан на https://gradjanske.civicatalyst.org/treningzaonlinedogadjaje

Извор: Грађанске иницијативе и Координационо тело