Архива вести
                   

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ

5. октобар 2010.

Председник Координационог тела Милан Марковић се састаје са високим представником ОЕБС-а за националне мањине Кнутом Волебеком у среду у Бујановцу

Министар за државну управу и локалну самоуправу и председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу Милан Марковић састаће се са високим представником ОЕБС-а за националне мањине Кнутом Волебеком, у 12:30 часова у среду, 6. октобра у Бујановцу.

Они ће присуствовати седници Посебне радне групе за обезбеђивање услова за отварање високошколских установа у Прешеву  и Бујановцу. План Координационог тела је да у октобру 2011. године буде отворена још једна високошколаска уставнова за све три заједнице.

Програм посете:

12:30 – 13:00 – председник Координационог тела Милан Марковић, високи представник ОЕБС-а Кнут Волебек и помоћник министра просвете Зоран Костић присуствују састанку Посебне радне групе у Прес центру Координационог тела у Бујановцу  (сниматељима је омогућено снимање почетка састанка ),

13:00
– конференција за новинаре председника Координационог тела Милана Марковића, високог представника ОЕБС-а Кнута Волебека и помоћника министра просвете Зорана Костића у Прес центру Координационог тела у Бујановцу.

За више информација можете се обратити Милици Родић на milica.rodic@kt.gov.rs или на 063 10 50 713.