Архива вести
                   

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ 21.11.2016.

21. новембар 2016.

Позивамо вас да у уторак 22. новембра испратите посету министарке државне управе и локалне самоуправе, Ане Брнабић и председника Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Зорана Станковића, општинама Прешево и Бујановац.

Од 11 до 11 часова и 30 минута у згради општине Прешево предвиђен је састанак у кабинету са председником општине Прешево, Шћупримом Арифијем. Након састанка предвиђене су изјаве за медије свих учесника радног састанка.

У 11 часова и 45 минута министрка државе управе Брнабић и председник Координационог тела Станковић, посетиће Прихватни центар за мигранте у Прешеву. У 12 часова и 5 минута изјаве за медије.

У 12 часова и 30 минута у згради општине Бујановац биће одржан састанак са председником општине Бујановац, Шаипом Камберијем. Након састанка у 13 часова предвиђене су изјаве за медије министарке државне управе Брнабић, председника КТ, Станковића и председника општине Бујановац, Камберија.

У 13 часова и 10 минута уследиће посета фирми „Лагадо“, (Карађорђа Петровића 175).  Након посете у 13 часова и 40 минута изјаве за медије.

У 13 часова и 45 минута почеће обилазак Прихватног центра за мигранте у Бујановцу, ( некадашња фабрика акумулатора АД „Светслост“). У 14 часова предвиђене су изјаве за медије.

На крају посете министарка државне управе Брнабић и председник Координационог тела, Станковић присуствоваће трибини Одбора за људска права у Бујановцу, која ће бити одржана у Хотелу „Розафа“.