Архива вести
                   

ПЛЕЈОВЦИ НА КОШАРКАШКОМ КАМПУ У СОКОБАЊИ

19. јули 2019.

Бујановац – Бујановачки ОКК Плеј 017 и КК Пантери из Врања организоваће и овог лета кошаркашки камп у Сокобањи, на којем ће учествовати 150 кошаркаша и кошаркашица из земље и иностранства.

Трећи Међународни кошаркашки камп „Никола Јанковић“ биће одржан у две смене – од 24. до 31. јула и од 31. јула до 7. августа.

„Очекујемо младе кошаркаше и кошаркашице из Србије, Македоније и Немачке, који ће радити са признатим кошаркашким стручњацима“, рекао је Ненад Стајић, први човек бујановачког клуба.

У првој смени стручни руководилац кампа биће Иван Здравковић Џаврлија, тренер са великим искуством у раду са млађим селекцијама и дугогодишњи регионални стручни сарадник Кошаркашког савеза Србије.

Своје знање и стручност деци у другој смени ће поделити Раде Георгиевски, творац мини баскет организације у Србији и председник ове организације.

„Георгиевски је аутор неколико књига о развоју кошаркаша од најмлађих узраста до сениора. Његове књиге се користе у читавој Европи и преведене су на неколико језика“, истиче Стајић.

Извор: Бујановачке и Координационо тело