Архива вести
                   

ОМЛАДИНСКИ ЦЕНТАР „ЗАЈЕДНО СТВАРАМО…“ ЗАПОЧЕО РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОЈЕКТА „ИСТРАЖИ ПОСАО – ПОКРЕНИ ПОСАО“

15. септембар 2015.

Омладински центар „Заједно стварамо…“, у сарадњи са Мокрогорском школом менаџмента и Српском асоцијацијом менаџера, а уз подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије, отпочео је реализацију пројекта „Истражи посао – покрени посао“, који пружа прилику младима да кроз неформално предузетничко образовање и повезивање са приватним сектором развијају своје пословне идеје и предузетнички дух, а најбољим учесницима програма и повезивање са компанијама у циљу реализације стручне праксе.

Пројекат се реализује у пет градова у јужној и источној Србији: Нишу, Лесковцу, Врању, Пироту и Зајечару, а у сваком од ових градова ће се крајем септембра и почетком октобра одржати по једна једнодневна обука из основа предузетништва и менаџмента. Рок за пријављивање за учествовање у програму, који је бесплатан, је 20. септембар, док ће учесници бити изабрани искључиво на основу квалитета послатих пријава.  

Заинтересовани треба да попуне пријавни формулар и пошаљу га на мејл info@zajednostvaramo.rs до 20. септембра, са назнаком “Пријава за обуку из основа предузетништва и менаџмента”.

Пријавни формулар и све додатне информације могу се наћи на www.zajednostvaramo.rs

Извор: Јужне вести, РТВ Ритам и Координационо тело