Архива вести
                   

ОКРУГЛИ СТО У МЕДВЕЂИ О БУДУЋНОСТИ ФАКУЛТЕТА, ЗАПОШЉАВАЊУ И ПОТРЕБАМА МЛАДИХ

7. јули 2017.

Медвеђа - У оквиру пројекта “Културне потребе младих у Прешеву, Бујановцу и Медвеђи - Како до дијалога”, који  финансирају Европска унија, Влада Швајцарске и Влада Републике Србије преко програма Европски Прогрес, Центар за демократију и развој југа Србије организује Округли сто у Медвеђи у петак, 7.јула 2017. године, од 13 сати у скупштинској сали општине Медвеђа.

На округлом столу ће, о начинима за решавање неких од проблема младих у Медвеђи, говорити  председник општине Небојша Арсић, продекан Економског факултета у Нишу професор др Жарко Поповић , продекан Правног факултета у Нишу  професор др Славиша Ковачевић и заменица директора лесковачке  филијале Националне службе за запошљавање Марија Стефановић.

Пројекат „Културне потребе младих у Прешеву, Бујановцу и Медвеђи - Како до дијалога” има за  циљ  развој и промовисање међуетничког и интеркултуралног дијалога у циљу повећања кохезије заједнице, а нарочито међу младима из српске, албанске и ромске заједнице у Бујановцу, Прешеву и Медвеђи .

Извор: Југпрес и Координационо тело