Архива вести
                   

ОДРЖАНА СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА - 13.02.2014.

13. фебруар 2014.

Седницa председништва Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу одржана је у Београду. Поред председника Координационог тела, Зорана Станковића, у раду седнице присуствовали су и председници три општине, Нагип Арифи, Рагми Мустафа и Слободан Драшковић.

Обраћајући се новинарима, Станковић је рекао да није било примедби на рад и реализацију договореног у претходном периоду и да су разговори на данашњој седници текли у конструктивном и одговорном тону. Председник Координационог тела нагласио је да је ово још један доказ редовних контаката између челних људи који воде локалне самоуправе и Владе Србије.

„Оно што тишти људе из локалних самоуправа је 2014. година, у којој нарочито изражен проблем незапослености“, рекао је Станковић и нагласио да је на седници договорено да у времену пред нама буду реализовани сви договори који би могли да допринесу животу и раду људи на том простору.

Од пројеката за ову годину у Бујановцу, посебно је апострофирана изградња објекта одељења Економског факултета из Суботице, за шта је обезбеђено око 1,5 милиона евра.  

Извор: Координационо тело