Архива вести
                   

ОБУКА ЗА ПРЕДУЗЕТНИЧКИ НАЧИН РАЗМИШЉАЊА - CEFE МЕТОДОЛОГИЈА

11. децембар 2018.

Који је то начин размишљања који карактерише успешне предузетнике? Која су то основна знања, ставови и вештине које они треба да поседују?

Постоји много изазова, проблема и препрека са којима се предузетници сусрећу из дана у дан приликом развоја личног бизниса. Покретање сопственог бизниса није нимало лаган задатак, али једно је извесно - иза сваког доброг предузећа мора да стоји и добар предузетник.

Тим поводом се организује једнодневни тренинг под називом Предузетнички начин размишљања (Enterprenurial Mindset) који је креиран по CEFE методологији. Тренинг ће се одржати у понедељак, 17. децембра од 15 до 20 часова, у Ректорату Универзитета у Новом Саду.

CEFE (Competency based Economies through Formation of Enterprise) представља методологију намењену за обуку и развој предузетника, менаџера и запослених у циљу развоја и унапређења њихових менаџерских и личних способности. Ова методологија је развијана од 1980-тих година, и сматра се једном од најуспешнијих метода за учење одраслих и развој бизниса.

Процес учења ЦЕФЕ методологијом заснива се на четири димензије: знању, ставовима, вештинама и навикама. Сви потенцијали и креативна енергија појединаца се усмеравају у правцу развоја бизниса, унапређење вештина и стварања нових предузетника.

Број места је ограничен на 25 учесника и пријаве су обавезне.

Пријављивање се врши путем мејла inovacijenadelu@gmail.com

уз слање следећих података:

• име и презиме;

• назив вашег предузећа (уколико га имате)

• ваша мотивација за пријаву на ову обуку.

Извор: NajStudent.com и Координационо тело