Архива вести
                   

НЕЗАВИСНО ДРУШТВО НОВИНАРА ВОЈВОДИНЕ (НДНВ): КОНКУРС ЗА ПРОГРАМ УСАВРШАВАЊА МЛАДИХ НОВИНАРА И НОВИНАРКИ (РОК: 15. ЈАНУАР 2020)

11. децембар 2019.

Независно друштво новинара Војводине (НДНВ) расписало је конкурс за десетомесечни програм усавршавања намењен младим новинарима и новинаркама.

Рок за подношење пријава на конкурс је 15. јануар 2020. године у 17 сати.

На конкурсу ће бити одабрано 20 младих, мотивисаних новинара и новинарки, студената журналистике, постдипломаца или новинара на почетку каријере, који ће кроз десет месеци програма за стручно усавршавање и рада са новинарима Војвођанског истраживачко-аналитичког центра ВОИЦЕ из Новог Сада, стећи модерне и релевантне вештине неопходне за новинарство 21. века, наводе организатори програма.

Млади новинари и новинарке ће кроз овај програм стручног усавршавања добити прилику да објаве своје текстове и мултимедијалне радове и на сајту ВОИЦЕ-а, који издаје НДНВ.

Детаљније информације о конкурсу су доступне на сајту НДНВ-а http://www.ndnv.org/2019/12/03/ndnv-raspisuje-konkurs-za-desetomesecni-program-usavrsavanja-namenjen-mladim-novinarima/

Извор: Независно друштво новинара Војводине (НДНВ) и Координационо тело