Архива вести
                   

КОНКУРС ЗА УЧЕНИКЕ СРЕДЊИХ ШКОЛА ЗА ПОСТИГНУТЕ УСПЕХЕ НА ТАКМИЧЕЊИМА У ЗЕМЉИ И ИНОСТРАНСТВУ У 2016. ГОДИНИ

4. април 2017.

Министарство омладине и спорта  саопштава да је 3. априла 2017. године Фонд за младе таленте Републике Србије расписао Конкурс за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на признатим такмичењима у земљи и иностранству у току календарске 2016. године.

Конкурс ће бити отворен до 10. маја 2017. године, а право на награду ће имати ученици средњих школа који су у периоду од 1. јануара  до 31. децембра 2016. године освојили једну од прве три награде/места на републичким или међународним  такмичењима, која су предвиђена условима конкурса.

Конкурс је објављен у дневном листу „Политика“, као и на званичним интернет презентацијама Министарства омладине и спорта – Фонда за младе таленте Републике Србије – www.fondzamladetalente.rs.

Министарство омладине и спорта обавештава кандидате да је у односу на претходне године текстом конкурса у обавезној документацији предвиђен нов документ – изјава о сагласности да орган прибави податке из службене евиденције или да ће сами прибавити уверење о држављанству, што је у складу са одредбама новог Закона о општем управном поступку.

Додатне информације о конкурсу и пријавни образац доступни су на http://www.fondzamladetalente.rs/raspisan-konkurs-fonda-za-ucenike-sre/

Извор: Министарство омладине и спорта и Координационо тело