Архива вести
                   

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ИЗ БУЏЕТА ОПШТИНЕ БУЈАНОВАЦ ЗА 2014 ГОДИНУ

6. јун 2014.

Комисија за доделу средстава из буџета општине Бујановац за 2014. годину расписала је конкурс за доделу средстава  за  имплементацију пројеката који су од интереса за локалну заједницу.

Право учешћа на конкурсу имају сва регистрована у Србији удружења грађана, хуманитарне организције и друга удружења и невладине организације са подручја општине Бујановац.

Пројекти од интереса за локалну заједницу укључују: промоцију и развој локалне заједнице, промоцију и заштиту дечијих права, заштиту животне средине и еколошке пројекте, промоцију међуетничког поштовања и сарадње, хуманитарне пројекте и регионално повезивање удружења грађана и НВО.  

Средства додељена сваком појединачном пројекту не могу да буду већа од 150.000.00 динара.

Подносиоци пројекта конкурсну документацију могу да преузму на званичној интернет страници општине Бујановац www.bujanovac.rs или лично у Канцеларији за локални економски развој (канцеларија број 306).

Рок за пријављивање на конкурс је од 26.маја до 13. јуна 2014 године.  

Имплементација пројеката треба да се заврши до краја 2014.године, након чега следи подношење  финансијских извештаја о току реализације пројекaта Комисији за доделу средстава.

Извор: Вебсајт општине Бујановац и Координационо тело