Архива вести
                   

Конференција за новинаре председника Координационог тела, министра Милана Марковића и делегације привредника у Медвеђи

20. jануар 2010.

МЕДВЕЂА – У четвртак, 21. јануара, председник Координационог тела, министар Милан Марковић, посетиће општину Медвеђа са делегацијом привредника предвођеном власником и директором концерна Фармаком МБ, Мирославом Бoгићевићем.  У делегацији ће бити и државни секретар у Министарству рударства и енергетике Радивоје Милановић, као и представници фабрике акумулатора Сомбор, млекаре Шабац, индустријског комбината Гуча, ливнице Пожега, рудника и топионице Зајечар, ПИК 7. јули, Пољопривредног комбината Београд,  РДС групе и  РТБ Бор.  Циљ посете је договор о датуму почетка рада рудника Леце и могућности за нове инвестиције у општини Медвеђа.

Од 13:30 часова, у општини Медвеђа биће одржана конференција за новинаре на којој ће, поред осталог, бити објављени планови за почетак рада рудника Леце који је у власништву Фармакома.

Пре конференције за новинаре, председник Координационог тела, Милан Марковић посетиће одељења Правног и Економског факултета у Медвеђи.  Он ће са студентима који су почели да студирају прошле године и деканима ова два факултета нишког Универзитета разговарати о току њихових студија и проблемима у реализацији наставе на српском и албанском језику.

За све додатне информације молимо Вас да контактирате Небојшу Андрића из Службе Координационог тела на 011/21 20 906 или 011/21 20 907 или на nebojsa.andric@kt.gov.rs.