Архива вести
                   

КОНЦЕРТ МАЈСТОРИ ПЕВАЈУ НА „СТАРИМ ДАНИМА“

26. јули 2011.

У Врању ће на традиционалној летњој културној манифестацији „Стари дани“ наступити више звезда наше естраде, међу којима су Масимо Савић, Влатко Стефановски и Кемал Монтено, саопштили су организатори.

Зоран Најдић, градски већник задужен за културу, каже да су искуства из досадашњих година наметнула нови концепт организације, тако да ће овогодишњи „Стари дани“ бити права културна и туристичка атракција.

„Ми очекујемо да ће, уз мало више маркетинга, ова звучна имена наше естраде у Врање привући велики број посетилаца из Ниша, Лесковца, Владичиног хана, Бујановца, Прешева, па све до Куманова“, каже Најдић.
Зоран Најдић подсећа да је прошле године манифестацију видело преко 20.000 посетилаца, а да ће ове године тај број бити много већи, јер ће основни програм пратити више других манифестација.

„Приредићемо више различитих изложби, презентацију производа из нашег краја, етносајам, презентацију специјалитета врањске кухиње и друго, тако да ће то заиста бити доживљај за све оне који одлуче да од 22. до 28. августа бораве у Врању“, кажу надлежни у општини.