Архива вести
                   

КАРАТИСТИ ЗЛАТНИ АМБАСАДОРИ МЕДВЕЂЕ

28. новембар 2018.

Медвеђа – Председник општине Медвеђа Небојша Арсић приредио је пријем за каратисте клуба Јабланица, добитнике сјајних одличја са турнира у земљи и иностранству, коју су са својим златним медаљама и пехарима прави амбасадори ове општине.

У сезони која је за нама, каратисти клуба “Јабланица” учествовали су на многобројним турнирима у земљи и региону. Са свих тих надметања, у Медвеђу је стигао велики број медаља, како у борбама, тако и у катама појединачно. Нису изостали ни пехари.

Ове године карате клуб из Медвеђе учествовао је на државном првенству Србије у Јагодини, на УНСУ ОПЕН  и ИППОН куп у Лесковцу, Катана куп у Пуковцу, затим на међународним турнирима у Македонији и Бугарској и широм региона.

„Они су наши прави мали амбасадори, који нас на најлепши начин представљају. Медвеђа је ове године била домаћин међународног турнира Јабланица опен 2018, па смо показали да се можемо похвалити и добром организацијом спортских такмичења. Карате спорт у Медвеђи је најтрофејнији, а тренирају га подједнако девојчице и дечаци. Локална самоуправа ће се трудити да побољша услове тренирања и евентуално проналажење спонзора који ће стати уз карате клуб Јабланица, чиме би сви ми дали допринос сјајним одличјима које клуб доноси Медвеђи“, истакао је председник општине Небојша Арсић обраћајући се спортистима.

Извор: Југмедиа и Координацино тело