Архива вести
                   

ЈУНИОРИ ИЗ БУЈАНОВЦА У ПОСЕТИ БЕОГРАДУ

19. април 2011.

Кошаркашки клуб БСК Јуниор из Бујановца за своје најмлађе кошаркаше, организовао је посету Београду. Њих педесеторо узраста од шест до десет година су у понедељак 18. априла посетили престоницу и у новобеоградској Хали спортова присуствовали тренингу јуниора КК Партизан.

Након тренинга младих партизановаца бујановачки јуниори посетили су стадионе фудбалских клубова Црвена звезда и Партизан и трофејне сале два наша највећа клуба. Током обиласка стадиона и трофејне сале Партизана дружили су се са бившим кошаркашким репрезентативцем и асом Партизана Зораном Стевановићем,.

Млади кошаркаши из Бујановца провели су послеподне у ресторану Мек Доналдс, са председником Координационог тела министром Миланом Марковићем. Том приликом тренер КК БСК Јуниор Ненад Стајић доделио је захвалнице министру Марковићу и директорки Службе Координационог тела Данијели Ненадић.

На крају дана, испуњеног бројним садржајима који је учинио да деца из Бујановца понесу најлепше утиске из Београда, посетили су зоолошки врт.

Посета Београду организована је у оквиру пројекта „Да заједно живимо боље“ који је подржало Координационо тело Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа.