- Година 2023
- децембар (4)
- новембар (46)
- октобар (29)
- септембар (18)
- август (9)
- јули (4)
- јун (24)
- мај (24)
- април (21)
- март (38)
- фебруар (27)
- jануар (14)
- Година 2022
- децембар (26)
- новембар (29)
- октобар (37)
- септембар (36)
- август (30)
- јули (13)
- јун (33)
- мај (41)
- април (27)
- март (40)
- фебруар (29)
- jануар (23)
- Година 2021
- децембар (42)
- новембар (24)
- октобар (24)
- септембар (31)
- август (29)
- јули (27)
- јун (44)
- мај (16)
- април (10)
- март (87)
- фебруар (60)
- jануар (35)
- Година 2020
- децембар (109)
- новембар (111)
- октобар (109)
- септембар (114)
- август (29)
- јули (129)
- јун (116)
- мај (93)
- април (106)
- март (115)
- фебруар (53)
- jануар (31)
- Година 2019
- децембар (37)
- новембар (73)
- октобар (55)
- септембар (51)
- август (69)
- јули (57)
- јун (22)
- мај (56)
- април (72)
- март (53)
- фебруар (25)
- jануар (22)
- Година 2018
- децембар (49)
- новембар (52)
- октобар (46)
- септембар (49)
- август (61)
- јули (46)
- јун (48)
- мај (33)
- април (61)
- март (53)
- фебруар (48)
- jануар (50)
- Година 2017
- децембар (46)
- новембар (56)
- октобар (60)
- септембар (40)
- август (62)
- јули (61)
- јун (58)
- мај (44)
- април (44)
- март (59)
- фебруар (54)
- jануар (44)
- Година 2016
- децембар (55)
- новембар (70)
- октобар (74)
- септембар (35)
- август (52)
- јули (50)
- јун (63)
- мај (34)
- април (48)
- март (47)
- фебруар (33)
- jануар (46)
- Година 2015
- децембар (43)
- новембар (39)
- октобар (59)
- септембар (57)
- август (19)
- јули (50)
- јун (28)
- мај (28)
- април (54)
- март (55)
- фебруар (29)
- jануар (30)
- Година 2014
- децембар (26)
- новембар (48)
- октобар (45)
- септембар (31)
- август (28)
- јули (30)
- јун (24)
- мај (53)
- април (30)
- март (25)
- фебруар (31)
- jануар (16)
- Година 2013
- децембар (23)
- новембар (29)
- октобар (35)
- септембар (15)
- август (16)
- јули (24)
- јун (14)
- мај (27)
- април (14)
- март (17)
- фебруар (22)
- jануар (15)
- Година 2012
- децембар (18)
- новембар (32)
- октобар (35)
- септембар (5)
- август (15)
- јули (15)
- јун (3)
- мај (5)
- април (10)
- март (17)
- фебруар (8)
- jануар (10)
- Година 2011
- децембар (9)
- новембар (19)
- октобар (19)
- септембар (18)
- август (12)
- јули (16)
- јун (8)
- мај (20)
- април (14)
- март (22)
- фебруар (12)
- jануар (8)
- Година 2010
- децембар (3)
- новембар (8)
- октобар (18)
- септембар (20)
- август (12)
- јули (16)
- јун (22)
- мај (15)
- април (12)
- март (15)
- фебруар (22)
- jануар (11)
- Година 2009
- децембар (12)
- новембар (17)
- октобар (10)
- септембар (13)
- август (7)
- јули (16)
- јун (15)
- мај (9)
- април (15)
- март (6)
- фебруар (14)
- jануар (6)
- Година 2008
- децембар (9)
- новембар (12)
- октобар (16)
- септембар (12)
- август (12)
- јули (10)
- јун (20)
- мај (11)
- април (13)
- март (11)
- фебруар (13)
- jануар (11)
- Година 2007
- децембар (8)
- новембар (18)
- октобар (24)
- август (2)
ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ БИПС ХАБ ЗА ПРЕМИЈУМ ХРАНУ
БИПС Хаб за Премијум Храну пружа подршку произвођачима висококвалитетне хране из Србије који су већ присутни или имају потенцијал за улазак на домаће и страно тржиште. Циљ је да се домаћим компанијама помогне да унапреде своје производе како би боље одговорили на трендове на тржишту, потражњу, захтеве купаца и пласирају их на одговарајуће тржиште.
У оквиру програма Дизајн хаб за премијум храну отворен је други по реду јавни позив за подршку компанијама које производе премијум и висококвалитетну храну из следећих категорија: здраве грицкалице, намази на бази поврћа, барови, природна функционална храна, храна за децу, производи богати протеинима на бази биља, органска и био-храна.
Програм Дизајн хаб за премијум храну финансиран је од стране УСАИД-овог Пројекта за конкурентну привреду.
На конкурс могу да се пријаве старт-апови, привредна друштва и социјална предузећа која се баве производњом премијум прехрамбених производа, већ присутних на тржишту или са потенцијалом за улазак на домаће и инострано тржиште.
Свим изабраним корисницима БИПС Хаб за Премијум Храну ће, у оквиру Програма, обезбедити сву експертску помоћ и подршку у четири кључне области развоја производа и пословања:
- Унапређење технологије производње;
- Унапређење дизајна паковања и етикете;
- Подршку за улазак на домаће и инострано тржиште кроз посредовање са великим малопродајним ланцима, ХоРеЦа, он-лине каналима и извозним компанијама;
- Приступ изворима финансирања за унапређење пословања.
Предност при избору имаће предузећа која испуњавају следеће критеријуме:
- Критеријуми који се тичу предузећа: производни капацитет, присуство на тржишту, искуство власника/тима;
- Критеријуми који се тичу производа: степен иновативности, фаза развоја производа, садржи сировине из Србије, ниво додате вредности, технологија која се користи, стандарди квалитета, тржишни потенцијал, потенцијал за извоз;
- Хоризонтални критеријуми: друштвени утицај и одговорност.
Рок за пријаву је 5. јун 2019. године.
Контакт за све додатне информације: Братислав Добрић, руководилац пројекта,
Апликациони формулар можете да преузмете на https://bips.rs/javni-poziv-za-ucesce-u-programu-bips-hab-za-premijum-hranu/
Извор: БИПС и Координационо тело