Архива вести
                   

ЈАВНИ ПОЗИВ МИНИСТАРСТВА ОМЛАДИНЕ И СПОРТА ЗА ПРИЈАВУ ЈЕДИНИЦА ЛОКАЛНИХ САМОУПРАВА РАДИ УЧЕШЋА У ПРОГРАМУ/ПРОЈЕКТУ ИЗГРАДЊЕ, ОПРЕМАЊА И ОДРЖАВАЊА СПОРТСКИХ ОБЈЕКАТА НА ПОДРУЧЈУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ (РОК: 01.06.2019)

8. мај 2019.

Министарство омладине и спорта је објавило позив за подношење предлога годишњих програма/пројеката у области спорта кроз изградњу, опремање и одржавање спортских објеката на подручју Републике Србије

Приоритет имају програми/пројекти који се односе на финансирање радова на спортским објектима чија изградња је започета али није завршена, као и њихово стављање у употребу.

Главни циљ пројекта је стварање услова за одвијање спортских активности и коришћење спортских објеката од стране свих категорија становника.

Предлог програма/пројекта подноси власник, односно корисник земљишта или спортског објекта уз сагласност власника земљишта, односно спортског објекта.

За додатне информације можете се обратити путем електронске поште на и-мејл: bratislav.petrovic@mos.gov.rs

Крајњи рок за доставу пријава је 01.06.2019. године 

Додатне информације о конкурсу и пријавни образац су доступни на http://www.mos.gov.rs/vest/ministarstvo-omladine-i-sporta-raspisuje-javni-poziv-za-prijavu-jedinica-lokalnih-samouprava-radi-ucesca-u-programu-odnosno-projektu-izgradnje-opremanja-i-odrzavanja-sportskih-objekata-na-podrucju-republike-srbije

Извор: Министарство омладине и спорта и Координационо тело