Архива вести
                   

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА ПРОГРАМЕ У ОБЛАСТИ РАЗВОЈА ИНФОРМАЦИОНОГ ДРУШТВА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ У 2018 – ПРОГРАМИ ЗА ЖЕНЕ У РУРАЛУ

24. октобар 2018.

Београд - Министарство трговине, туризма и телекомуникација је упутило јавни позив заинтересованим удружењима, задужбинама и фондацијама, који имају статус невладиних организација, да поднесу предлоге програма за суфинансирање из средстава опредељених из буџета Републике Србије за 2018. годину. Програм треба да допринесе постизању општих циљева у области развоја информационог друштва на територији Републике Србије.

Предмет конкурса је додела средстава за програме у области развоја информационог друштва, односно реализација програма који за циљ имају подизање нивоа дигиталне писмености и дигиталних компетенција жена из руралних области.

Максимални износ који може бити одобрен по предлогу програма је 2.000.000,00 динара.

Јавним конкурсом је предвиђено да се предлог програма доставља на прописаним обрасцима, на српском језику, написан обавезно на персоналном рачунару. Предлози пројекта писани руком или писаћом машином, као и они ван прописаног обрасца, неће се узети у разматрање.

Рок за подношење програма је 29.10.2018.године.

Предлог програма и документација подносе се писарници Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Сектору за информационо друштво и информациону безбедност, на адресу: Београд, Немањина 22-26, у затвореној коверти, искључиво поштом препоручено, или курирским путем, односно личном доставом. На коверти треба обавезно назначити пуно име и адресу пошиљаоца, назив предлога програма и следећи текст: «ЗА КОНКУРС – НЕ ОТВАРАТИ«.

Додатне информације о конкурсу и обрасци су доступни на http://mtt.gov.rs/vesti/javni-konkurs-za-dodelu-sredstava-za-programe-u-oblasti-razvoja-infprmacionog-drustva-u-republici-srbiji-u-2018-programi-za-zene-u-ruralu/?script=lat

Извор: Министарство трговине, туризма и телекомуникација и Координационо тело