Архива вести
                   

ЈАВНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ У ОКВИРУ ПРОГРАМА ТЕРИТОРИЈАЛНЕ САРАДЊЕ СРБИЈА – МАКЕДОНИЈА

20. јули 2016.

Канцеларија за европске интеграције Владе Републике Србије, у сарадњи са Министарством за локалну самоуправу Владе Републике Македоније, организује једнодневне јавне консултације у оквиру новог Програма територијалне сарадње Србија-Македонија 2016-2020.

На територији Републике Србије овај Програм обухвата следеће округе:

Јабланички округ – град Лесковац и општине Бојник, Медвеђа, Власотинце и Црна Трава;

Пчињски округ – Град Врање и две градске општине Врање и Врањска Бања, као и општине Владичин Хан, Сурдулица, Босилеград, Трговиште, Бујановац и Прешево.

Циљ јавних консултација је упознавање будућих корисника са програмском територијом, анализом стања на програмској територији (SWOT Analysis) и тематским приоритетима који су одабрани за финансирање у оквиру финансијске перспективе 2016-2020.

Канцеларија за европске интеграције позива организације цивилног друштва, као и друге актере, из наведених округа на радионицу која ће се одржати 21. јула 2016. године у Лесковцу ( зграда Регионалне привредне коморе Лесковац, ул. Стојана Љубића 12, трећи спрат) са почетком у 10 часова, како би се кроз дискусију боље сагледале потребе програмског подручја и дао допринос финализацији припреме Програма.

Учешће на радионици je потребно потврдити најкасније до среде 20. јула на мејл адресу snovkovic@seio.gov.rs.

Више информација можете пронаћи на сајту Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом  http://civilnodrustvo.gov.rs

Извор: Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом и Координационо тело