Архива вести
                   

ХУМАНИТАРНА ПРЕДСТАВА И ИЗЛОЖБА ЗА ПОМОЋ ДЕВОЈЧИЦИ ИЗ ТУЛАРА

7. април 2017.

Медвеђа - У сали Дома културе у Медвеђи, данас од 17 часова, одржаће се хуманитарна приредба предшколске установе „Младост” под слоганом „Дај ми руку велики свете, некада си и ти био дете“. Ово је 14 хуманитарна приредба „Деца за децу“ коју малишани из вртића, заједно са својим васпитачима, организују да би помогли неком детету са територије општине Медвеђа.

Малишани из вртића су дали свој допринос израдом корпица и различитих предмета на радионицама које су се одржавале у општинској библиотеци „Петар Петровић Његош”. Све што су израдили ће бити за продају и на тај начин ће се сакупити новац за малу Милицу Премовић из Тулара, за коју је приредба и организована.

„Наша дугогодишња мисија је да свако дете буде срећно, здраво и задовољно, па смо овога пута организовали и продајну изложбу. Нашим и вашим малим доприносом помоћи ћемо овом детету,“ рекла је Добрила Андрејевић, директорка предшколске установе „Младост”.

Она је позвала све родитеље, баке, деке и децу да дођу, погледају  приредбу и купе нешто од онога што су деца направила.

Извор: Инфо центар Југ и Координационо тело