Архива вести
                   

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПРЕШЕВА СЕ ЗАХВАЛИО МИНИСТРУ ЗДРАВЉА ЛОНЧАРУ НА ЛЕЧЕЊУ ОД КОРОНА ВИРУСА

24. новембар 2020.

Прешево – Градоначелник Прешева Шћиприм Арифи, који је недавно хоспитализован у болници у Нишу због погоршања здравственог стања изазваног корона вирусом, објавио је на Фејсбуку да се опоравио и вратио кући.

Арифи је, између осталог, захвалио медицинском особљу на лечењу, али и министру здравља Златибору Лончару који му је, како је навео, обећао да ће се према свим пацијентима поступати максимално професионално.

„Захваљујем се медицинском особљу Дома здравља у Прешеву, као и медицинском особљу болнице у Нишу на стручном и људском лечењу и министру здравља, који ми је обећао да ће сви пацијенти, без обзира на националност, бити лечени с највећом могућом професионалношћу”, навео је синоћ Арифи, а преноси Косово онлајн.

Он је додао да се, после неколико дана проведених у болници, вратио „породици у Прешеву”.

„Без претеривања, могу вам рећи да сам прошао кроз здравствени изазов као никад до сада, чак је то било суочавање и борба на живот или смрт”, написао је Арифи, преноси Танјуг.

Он је замолио суграђане да минутом ћутања одају почаст свима који су изгубили живот у глобалној пандемији и помоле се за све који су заражени корона вирусом.

Арифи је 15. новембра саопштио да је његово здравствено стање озбиљно и да је хоспитализован у болници у Нишу.

Извор: Политика, Танјуг и Координационо тело