Архива вести
                   

ДРУГА ШКОЛСКА ГОДИНА ОДЕЉЕЊА ЕКОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА ИЗ СУБОТИЦЕ У БУЈАНОВЦУ

8. јун 2012.

Бујановац - Представници Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа и Економског факултета,  матурантима из Бујановца и Прешева представили су програм факултета и позвали их да полажу пријемни испит за наредну школску годину на одељењу факултета у Бујановцу.

„Економски факултет има адекватан програм за све студенте, на одељењу у Бујановцу настава се одвија на српском и албанском језику, а за студенте који не говоре најбоље српски језик, обезбеђен и је курс за овладавање језиком“, истакао је продекан за наставу Економског факултета Александар Грубор.

Студенти се могу определити за смер маркетинга, а приликом конкурисања кандидати треба да  приложе оригинал или оверену копију извода из матичне књиге рођених, сведочанства и диплому о завршеној средњој школи. Упис је 28. и 29. јуна у просторијама факултета у дому културе у Бујановцу, а полагање пријемног испита биће 4. јула . Одељење Економског факултета из Суботице у Бујановцу отворено је прошле године, и тада се на студије уписало 69 буџетских бруцоша.