Архива вести
                   

ДОДЕЉЕНА СРЕДСТВА НА КОНКУРСИМА СЛУЖБЕ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА

4. септембар 2009.

Комисија Службе Координационог тела донела је одлуку о финансирању пројеката на конкурсу за реализацију пројеката удружења грађана у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа у 2009. години, као и о финансирању пројеката у оквиру Програма о распореду и коришћењу средстава за програме остваривања и унапређења социјалних и мањинских права и посебности у 2009 години на подручју општина Прешево, Бујановац и Медвеђа.

На конкурсу за финансирање пројеката удружења грађана од планираних 3.000.000,00 динара додељено је 2.358.748,5 динара. На конкурс је стигло 25, а Служба Координационог тела одобрила је средства за пет пројеката.

Ранг листа за реализацију пројеката удружења грађана у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа

На конкурсу за финансирање пројеката у оквиру Програма о распореду и коришћењу средстава за програме остваривања и унапређења социјалних и мањинских права и посебности у 2009 години на подручју општина Прешево, Бујановац и Медвеђа од планираних 9.000.000,00 динара дimages/Rang lista projekata_socijalna davanja.pdfодељено је 8.696.224 динара. На конкурс је стигло 25, а Служба Координационог тела одобрила је средства за седам пројеката.

Ранг листа за финансирање пројеката у оквиру програма о распореду и коришћењу средстава за програме остваривања и унапређења социјалних и мањинских права и посебности у 2009. години


Нови конкурс биће расписан до краја октобра 2009. Године. Служба Координационог тела се захваљује свим организацијама које су послале предлоге пројеката и позива организације и појединце да се пријаве за наредне конкурсе.