Архива вести
                   

ЦЕНТАР Е8: ТОП ТРЕНИНГ ЗА ТРЕНЕРЕ (РОК: 10. АВГУСТ 2019)

26. јули 2019.

Уколико вас занимају теме превенције насиља, дискриминације и говора мржње, родне равноправности и преиспитивања стереотипа у друштву, запошљавања младих или информационе писмености, уколико желите да учествујете у креирању другачијег, здравијег и безбеднијег света у ком има места за све различитости, позивамо вас да се пријавите на велики, летњи, свеобухватни  „ТОП“тренинг за тренере Центра Е8.

Центар Е8 тражи младе, ентузијастичне и мотивисане особе које ће најпре проћи обуку коју организује, а потом имати могућност да постану део тима, да буду професионално ангажоване у спровођењу едукативних радионица и тренинга Центра Е8 и својим радом значајно допринесу активностима програма и оснаживању младих, уз константну сарадњу и подршку.

Овај тренинг је намењен свим младићима и девојкама који имају искуства у раду са младима (омладински радници, едукатори, активисти, студенти итд.), искуства у вршњачкој едукацији,  који су спремни да усвајају нова знања и вештине и да се прикључе тренерском тиму Центра Е8. Током тренинга учесници ће имати прилику да стекну вештине вођења/фацилитације радионица и тренинга, комуникацијске ветине и вештине јавног наступа, да изуче методологије рада са младима, да унапреде знања из наведених тема, да уче о етичком кодексу понашања тренера,  да поделе своја знања и искуства и да уче  једни од других.

ТОП тренинг ће се одржати се у периоду од 15. до 21. августа, у занимљивој атмосфери Салаша Катаи у Малом Иђошу.

Организатор покрива трошкове пута, смештаја и хране. Учесницама тренинга ће бити обезбеђен превоз од Београда до места одржавања тренинга.

Ако сте заинтересовани да постанете део тима Центра Е8, попуните онлајн пријаву и охрабрите ваше другаре и другарице да ураде исто.

Рок за пријављивање је 10. август. Изабрани учесници ће бити контактирани путем мејла.

Пријављивање се врши попуњавањем онлајн формулара који је доступан на http://e8.org.rs/

Извор: Центар Е8 и Координационо тело