Архива вести
                   

БЕСПЛАТНА АКАДЕМИЈА ПРЕДУЗЕТНИШТВА ЗА МЛАДЕ ЉУДЕ ИЗ СРБИЈЕ (РОК: 24. ОКТОБАР 2019)

24. октобар 2019.

Млади људи из Србије могу бесплатно да науче основе предузетништва захваљујући пројекту „Академија омладинског предузетништва (АОП)“, а рок за пријаве је 24. октобар.

Овај пројекат је, како наводе оснивачи, створен за младе људе који желе да се покрену, створе или унапреде свој посао или идеју, и желе да уче од најбољих.  Реч је о потпуно бесплатном семинару, након кога следи рад на припреми бизнис планова и пичовање, што је процес кроз који сваки предузетник на путу ка успеху мора да прође.

АОП је заснован на обучавању младих са циљем развијања предузетничких идеја са територије Србије. Како се наводи у саопштењу, десет изабраних тимова учесника, младих од 18 до 30 година, ће проћи ће кроз овај двомесечни интензивни програм који ће им омогућити да развију своју почетничку идеју, од ње направе бизнис план, припреме пословне предлоге за њену имплементацију и представе је стручном жирију.

Заинтересовани могу да се пријаве до 24. октобра 2019. године путем онлине апликације на сајту akademijapreduzetnistva.rs. Сви трошкови семинара су покривени.

„За све младе који имају предузетничку идеју, АОП представља место где могу да развију своје вештине и да преточе своју пословну идеју у пословни план, уз помоћ стручњака са којима ће радити у току од два месеца. Такође, кроз АОП ће имати прилику да раде са 10 тимова предузетника, унапређујући заједно своје идеје и развијајћи мрежу контаката, сарадника и потенцијалних партнера“, додају у саопштењу.

Пројекат финансира Министарство омладине и спорта и подржава Амбасада Краљевине Данске у Србији.

Извор: Данас и Координационо тело