Архива вести
                   
9. jануар 2017.

CARITAS СРБИЈЕ: ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ЗА ОРГАНИЗАЦИЈЕ ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА (РОК: 22.02.2017)

Београд - У оквиру пројекта „Друштва - Подршка ОЦД у оснаживању техничких вештина, инклузија особа са инвалидитетом и стандарди ЕУ у југоисточној Европи " (“SOCIETIES – Support of CSOs in Empowering Technical Сkills...

6. jануар 2017.

ЧЕСТИТКА ЗОРАНА СТАНКОВИЋА, ПРЕДСЕДНИКА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА, ВЕРНИЦИМА КОЈИ БОЖИЋ СЛАВЕ ПО ЈУЛИЈАНСКОМ КАЛЕНДАРУ

Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, упутио је најискреније честитке свим верницима у поменуте три општине  који Божић славе по Јулијанском календару, уз жељу да овај најрадоснији хришћански празник проведу са најближима у миру, љубави и благостању.

6. jануар 2017.

СВИ ПУТЕВИ У ОПШТИНИ БУЈАНОВАЦ ПРОХОДНИ

Бујановац – Снег који је пао у Бујановцу, за сада, не угрожава редовно одвијање саобраћаја на путевима у бујановачкој општини. Према речима заменика команданта Штаба за ванредне ситуације општине Бујановац Стојанче Арсића сви путни правци тренутно су проходни.

6. jануар 2017.

У МЕДВЕЂИ ЗАСЕДАО ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Медвеђа – У општини Медвеђа је одржана седница штаба за ванредне ситуације због најаве већих снежних наноса на подручју општине. Командант штаба за ванредне ситуације, Небојша Арсић, упознао је чланове штаба са упозорењем.

«Претходна страна