Arhiva vesti
                   

Prezentacija programa za dodelu sredstava za subvencije privatnim preduzećima u 2012. godini u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa

15. Oktobar 2012.

Služba Koordinacionog tela Vlade Republike Srije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa raspisala je Konkurs za dodelu sredstava za subvencije privatnim preduzećima u 2012. godini u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa.

Sredstva u iznosu od 40 miliona dinara namenjena su malim i srednjim privrednim društvima, preduzetnicima i zadrugama sa teritorije tri opštine.

Prezentacija programa za dodelu sredstava za subvencije privatnim preduzećima biće organizovana:

  • U opštini Bujanovac, 17. 10. 2012. godine u 10 časova, u sali skupštine opštine
  • U opštini Preševo, 17. 10. 2012. godine u 14 časova, u sali skupštine opštine Preševo
  • U opštini Medveđa, 18. 10. 2012. godine  u 10 časova, u sali skupštine opštine Medveđa

Predstavnici Privredne komore Srbija, koji su učestvovali u izradi programa, će u svakoj opštini zainteresovanim privrednicima prezentovati uslove i način konkurisanja, mere za koje se dodeljuju sredstva i sve druge informacije od važnosti za učestvovanje na konkursu. Predstavnici Privredne komore Srbije će odgovarati na pitanja zainteresovanih kandidata.

Konkurs je otvoren od 15. oktobra do 5. novembra 2012. godine.

Dokumenta za konkurisanje (tekst konkursa, smernice za popunjavanje obrazaca, obrazac prijave predloga projekta, izjava o saglasnosti sa uslovima iz poziva i obrazac troškova sa  strukturom sufinansiranja)  su dostupna na internet stranama Koordinacionog tela (www.kt.gov.rs), opštine Bujanovac (www.bujanovac.org) opštine Medveđa (www.medvedja.org.rs), na oglasnim tablama opština Preševo, Bujanovac i Medveđa, u kancelarijama za lokalni ekonomski razvoj opština i u kancelarijama Službe Koordinacionog tela u Preševu i Bujanovcu.

Pozivamo zainteresovane iz opština Preševo, Bujanovac i Medveđa da prisustvuju prezentaciji i konkurišu za dodelu sredstava za subvencije.