Arhiva vesti
                   

POZIV ZA PRIJAVU ZA TRENING „ORGANIZOVANjE ONLAJN DOGAĐAJA” (ROK: 4. NOVEMBAR 2020)

26. Oktobar 2020.

Resurs centar organizuje trening pod nazivom „Organizovanje onlajn događaja”, koji sprovodi Trag fondacija.

Cilj treninga je podrška organizacijama za prilagođavanje događaja, sastanaka i treninga, tako da mogu da se odvijaju na internetu, a da ne gube na kvalitetu i interaktivnosti. U toku treninga ćete biti upoznati se sa različitim onlajn alatkama koje postoje, a koje mogu da unaprede upoznavanje, edukativne igrice, rad u grupama, diskusije i brainstorming.

Trening će se kreirati na osnovu prijave i upitnika, koje zainteresovani učesnici treba da popune kako bi u što većoj meri odgovorilo na njihove potrebe. Predviđeno je da trening  bude podeljen u dva poludnevna modula i da se odvija na Zoom platformi. Ideja je da se i kroz praktične vežbe isprobaju različite digitalne alatke poput Zoom-a, Mentimeter-a, Jamboard-a, Miro-a i drugih, kojima možete oplemeniti vaš onlajn događaj i olakšati rad vašim učesnicima.

Vremenski okvir je sledeći:

Poziv i prijava za trening: od 21. oktobra do 4. novembra

Selekcija učesnika: od 4 do 9. novembra

Trening 12 i 13. novembra

Učesnici treninga će dobiti specijalno dizajnirane priručnike koji su uputstvo za buduće korišćenje onlajn alata i nakon treninga.

Zainteresovani se mole da do 4. novembra 2020. godine popune upitnik, koji je dostupan na https://gradjanske.civicatalyst.org/treningzaonlinedogadjaje

Izvor: Građanske inicijative i Koordinaciono telo