Arhiva vesti
                   

POZIV ZA MEDIJE - DVE GODINE RADA REKONSTRUISANOG KOORDINACIONOG TELA

25. Mart 2011.

Sednica Predsedništva Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa kojom se obeležava dve godine od potpisivanja Sporazuma o principima rekonstrukcije Koordinacionog tela biće održana u ponedeljak, 28.03.2011.g. u 12 sati (Palata Srbija, IV sprat, sala 470). Nakon potpisivanja sporazuma, posle više od dve godine, ponovo su se u rad Koordinacionog tela uključili i predstavnici albanske zajednice.

Pored predsednika, ministra Milana Markovića, u radu predsedništva Koordinacionog tela učestvovaće i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, šef misije OEBS u Srbiji Dimitrios Kipreos, ambasadorka SAD Meri Brus Vorlik, ambasador Velike Britanije Majkl Devenport i šef delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer. Na sednicu su pozvani i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić i ministar prosvete i nauke Žarko Obradović. Na sednici će biti predstavljeni rezultati i planovi u oblastima obrazovanja, ekonomije i unutrašnjih poslova.

Novinarskim ekipama biće omogućeno snimanje početka sednice predsedništva. Nakon završetka sednice u 14 časova učesnici će davati izjave za medije.

Za više infromacija obratite se Nebojši Andriću. Tel. 066 389 264 i nebojsa.andric@kt.gov.rs