Arhiva vesti
                   

POZIV ZA MEDIJE 24.10.2013.

24. Oktobar 2013.

Pozivamo vas da u petak 25. oktobra u 12 časova u Sportskom centru „Mladost“ u Bujanovcu prisustvujete „Olimpijskom času“ koji će biti realizovan za decu osnovnih škola iz Bujanovca, kroz pet radionica. Posebni gosti deci biće Predsednik Olimpijskog komiteta, Vlade Divac i potpredsednik Olimpijskog komiteta, Žarko Paspalj, koji će toga dana doći u Bujanovac  da prisustvuju održavanju časa sa decom.  Olimpijski komitet Srbije i Fond sporta i olimpizma, u saradnji sa Koordinacionim telom Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu i opštinom Bujanovac, organizuju „Olimpijski čas“ sa ciljem da deci skrenu pažnju na to koliko je važno baviti se sportom, razvijati veštine i znanja, negovati hrabrost, prijateljstvo, timski duh, kao i razumevanje, poštovanje i prihvatanje različitosti.

Planirani dolazak gostiju je u 11 časova i 45 minuta, kada će se Divac, Paspalj i predsednik Koordinacionog tela,  Stanković, sresti sa predsednikom opštine Bujanovac, Arifijem. Nakon toga u 12 časova u Sportskom centru „Mladost“ predviđen je početak Olipijskog časa i obraćanje gostiju i domaćina. U 12 časova i 15 minuta predviđene su izjave za medije.

Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Zoran Stanković, prisustvovaće tog dana, saharani tragično nastradalog policajca Gorana Đorđevića.