Arhiva vesti
                   

POZIV ZA MEDIJE - 17.06.2016.

17. Jun 2016.

Pozivamo vas da u ponedeljak 20. juna od 11 do 12 časova, u maloj sali Doma kulture u Bujanovcu, Trg Karađorđa Petrovića bb, prisustvujete trećem radnom sastanku koji organizuje Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa u saradnji sa Ministarstvom odbrane i Ministarstvom za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

Treći radni sastanak organizovan je u vezi pripreme zajedničkog angažovanja medicinskih timova Vojske Srbije i Nacionalne garde Ohaja na teriotriji Pčinjskog okruga tokom 2016. godine. Imajući u vidu da je tokom prethodnih zvaničnih susreta istaknut značaj humanitarne asistencije sa učešćem medicinskog kadra različitog profila za žitelje udaljenih mesta Vranja, Preševa i Bujanovca, na ovom sastanku će posebno biti istaknuti detalji vezani za realizaciju humanitarne asistencije na terenu.

Sastanku će prisustvovati i predstavnici ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, Nacionalne garde Ohaja i Ministarstva odbrane Angole u svojstvu posmatrača.

Medijima je omogućeno slikanje početka događaja, a izjave za medije predviđene su u 12 časova.