Arhiva vesti
                   

Podnošenje prijava za dodelu sredstava za subvencije privatnim preduzećima u 2012. godini u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa

18. Oktobar 2012.

Služba Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa raspisala je Konkurs za dodelu sredstava za subvencije privatnim preduzećima u 2012. godini u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa.

Sredstva u iznosu od 40 miliona dinara namenjena su malim i srednjim privrednim društvima, preduzetnicima i zadrugama sa teritorije tri opštine.

Tehničku podršku za pripremu dokumentacije podnosiocima prijave će pružati Privredna komora Srbije i Regionalna privredna komora Leskovac. U toku trajanja konkursa, za tehničku pomoć oko popunjavanja prijave, informacije se mogu dobiti u Privrednoj komori Srbije na broj telefona: 011/33 00 989 ili elektronsku adresu: msp@pks.rs i Regionalnoj privrednoj komori Leskovac na broj telefona: 016/25 00 11 ili elektronsku adresu: kabinet@rpkle.rs.

Od 22. – 25.oktobra 2012. godine i 29.oktobra 2012. godine tehnička pomoć u popunjavanju prijave, može se dobiti u opštinama Bujanovac, Preševo i Medveđa:

  • opština Bujanovac – Agencija za razvoj Bujanovca i Preševa (dom kulture)
  • opština Preševo – Agencija za razvoj Bujanovca i Preševa (dom kulture)
  • opština Medveđa – dom kulture

Konkurs je otvoren od 15. oktobra do 5. novembra 2012. godine.

Dokumenta za konkurisanje (tekst konkursa, smernice za popunjavanje obrazaca, obrazac prijave predloga projekta, izjava o saglasnosti sa uslovima iz poziva i obrazac troškova sa  strukturom sufinansiranja)  su dostupna na internet stranama Koordinacionog tela (www.kt.gov.rs), opštine Bujanovac (www.bujanovac.rs) opštine Medveđa (www.medvedja.org.rs), na oglasnim tablama opština Preševo, Bujanovac i Medveđa, u kancelarijama za lokalni ekonomski razvoj opština i u kancelarijama Službe Koordinacionog tela u Preševu i Bujanovcu.

Pozivamo zainteresovane iz opština Preševo, Bujanovac i Medveđa da konkurišu za dodelu sredstava za subvencije.

Prezentaciju programa možete preuzeti sa ovog linka