Arhiva vesti
                   

OKO TIM – POZIV ZA OBUKU „DOBRO JE ZNATI, NAPOR SE ISPLATI”

23. Jun 2016.

„Organizacija kreativnog okupljanja" OKO vas poziva na niz aktivnosti pod nazivom „Dobro je znati, NAPOR se isplati", koje će se održavati minimum dva puta nedeljno u periodu od 22. juna do 31. jula 2016. godine u Beogradu. Različite aktivnosti, koje će se odvijati na različitim mestima, namenjene su mladima uzrasta od 15 do 25 godina koji žele da ojačaju svoje veštine u oblasti traženja posla.

Obrađivaće se različite teme, koje uključuju pisanje radne biografije i motivacionog pisma, simulaciju razgovora sa poslodavcem i samopouzdanu komunikaciju, a organizovaće se i kreativne radionice i izleti. Razvijaće se kreativnost i osećaj za timski rad. Organizovaće se i posete relevantnim institucijama, ali i aktivnosti u prirodi. Ceo proces će biti zaokružen javnom akcijom koja će biti izvedena u centru Beograda.

Da bi ste se prijavili za učešće u ovom projektu, potrebno je da popunite formular na https://docs.google.com/forms/d/1X04U0P38_k4qFvtSFvI7C1CZfyHT9gBiSwBhxd5VTto/viewform, a odgovor ćete dobiti narednog dana.

Za više informacija pišite na mail  kruna.novovic@hotmail.com.

Program „Dobro je znati, NAPOR se isplati" realizuje se uz pokroviteljstvo Ministarstva omladine i sporta.

Izvor: “Organizacija kreativnog okupljanja” OKO i Koordinaciono telo