Arhiva vesti
                   

ODRŽAN SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA 17 MESNIH ZAJEDNICA

13. Decembar 2017.

Medveđa - U skupštinskoj sali opštine Medveđa održan je sastanak sa predstavnicima sedamnaest mesnih zajednica, koji su se okupili kako bi sumirali rezultate postignute u ovoj godini.

Predstavnici mesnih zajednica su izneli svoje probleme, sa ciljem da se u projektovanju budžeta za 2018. godinu ima u vidu ono što je alarmantno, obzirom da na terenu ljudi imaju problema sa elektrosnabdevanjem i telefonijom, ali i putnom i atarskom infrastrukturom.

Pored predstavnika mesnih zajednica, sastanku su prisustvovali predsednik opštine Nebojša Arsić i njegovi pomoćnici Lemja Đema i Radomir Radovanović.

„Predlažem da svakog meseca posećujem po dve mesne zajednice, kako bih se konkretnije upoznao sa vašim problemima“, naglasio je Arsić.

U planu je i menjanje statuta opštine Medveđa, kako bi se pronašlo rešenje da sve mesne zajednice, u skladu sa Zakonom, dobiju svoje legalne predstavnike, jer devet mesnih zajednica ih nema.

Na kraju sastanka je zaključeno da će se sredstva planirana za budžet u 2018. godini odrediti prioritetno, prema mesnim zajednicama kojima je to najneophodnije.

Izvor: Jugmedia i Koordinaciono telo