Arhiva vesti
                   

NOVI KONKURS „POKRENIMO NAŠU DECU” I PRILIKA ZA OSNOVNE ŠKOLE DA OSVOJE VREDNE NAGRADE (ROK: 4. DECEMBAR 2019)

22. Oktobar 2019.

Učitelji i odeljenja od 1. do 4. razreda svih osnovnih škola u Srbiji  mogu do 4. novembra 2019. godine da se prijave na novi konkurs u okviru programa „Pokrenimo našu decu“.

Konkurs „Pokrenimo našu decu“organizuje se u okviru istoimenog programa kojim brend Aqua Viva kompanije Knjaz Miloš i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, u saradnji sa Srpskim savezom profesora fizičkog vaspitanja i sporta, uvode dodatnu svakodnevnu petnaestominutnu fizičku aktivnost u osnovne škole u Srbiji. Osnovni cilj programa je promocija zdravlja i fizičke aktivnosti, a u svrhu prevencije i korekcije deformiteta izazvanih neaktivnim i sedentarnim načinom života kod dece.

Aqua Viva je i ove godine pripremila vredne nagrade u vidu novih i sadržajnih paketa rekvizita za fizičku aktivnost za 36 odeljenja širom zemlje. Tri prvoplasirana odeljenja, osim paketa podsticajnih rekvizita za vežbanje, osvojiće i sedmodnevnu rekreativnu nastavu, dvodnevni i jednodnevni izlet za sve učenike odeljenja, kao i vaučere za putovanja za učitelje.

Zainteresovani učitelji više informacija i prijavni formular mogu da pronađu na sajtu brenda Aqua Viva. Rezultati konkursa i proglašenje pobednika biće na dan školske slave, 27. januara 2020. godine.

Za prijavu učešća na konkursu potrebno da učitelji pošalju popunjen formular na  ponade2017@gmail.com . Zainteresovani učitelji prijavni formular mogu da preuzmu sa sajta brenda Aqua Viva, gde su detaljno opisane i propozicije konkursa.  http://pokrenimonasudecu.aquaviva.rs/vesti/aqua-viva-konkurs-pokrenimo-nasu-decu/ .

Dodatni podaci o konkursu su dostupni i na http://www.mpn.gov.rs/do-4-novembra-prijave-za-konkurs-pokrenimo-nasu-decu/

Izvor: Danas i Koordinaciono telo