Arhiva vesti
                   

MLADI UMETNICI I KREATIVCI, PRIJAVITE SE!

21. Juli 2016.

Mladi umetnici i kreativci iz Srbije se pozivaju da do 31. avgusta sačine i prijave originalna rešenja za vizuelni identitet sedmog Međunarodnog festivala zelene kulture „Green Fest“. Ovogodišnji „Green Fest“ će biti održan u Domu omladine Beograda od 15. do 18. novembra pod sloganom „Jedan dan na Zemlji”.

Poruka identiteta festivala je „Planeta može da bude bolje mesto za život ako budemo koristili inovativne i pametne tehnologije koje ne zagađuju životnu sredinu“.

Pobedničko rešenje će biti nagrađeno sa 20.000,00 dinara, dok će najbolji radovi biti izloženi tokom trajanja Festivala.

Konkursna dokumentacija se može preuzeti sa zvanične internet prezentacije www.greenfest.rs, na kojoj će, do 15. septembra, biti i objavljena imena pobednika. 

Međunarodni festival zelene kulture „Green Fest“ je najveća „zelena“ manifestacija u regionu jugoistočne Evrope koja se održava svake godine. Tokom prethodnih šest godina festival je posetilo više od 47.000 ljudi.

Ovogodišnji „Green Fest” se održava uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Sekretarijata za kulturu grada Beograda, Delegacije EU u Srbiji, EU Info centra, kao i mnogobrojnih partnera i prijatelja.

Izvor: Portal Mladi i Koordinaciono telo